Indsætte sektioner

Du kan indsætte nye sektioner eller referencer til sektioner i andre dokumenter i det aktuelle dokument. Hvis du indsætter en sektion som en kæde, ændres indholdet af kæden når du ændrer kildedokumentet.

For at indsætte en ny sektion

1. Klik i dit dokument, hvor du vil indsætte en ny sektion, eller vælg den tekst, som du vil konvertere til en sektion.

Hvis du vælger en tekst, der er indenfor et afsnit, vil teksten automatisk blive konverteret til et nyt afsnit.

2. Vælg Indsæt - Sektion.

3. Skriv et navn på sektionen i feltet Ny sektion.

4. Definerer indstillingerne for sektionen, og klik så på Indsæt.

For at indsætte en sektion som en sammenkædning

Før du kan indsætte en sektion i en sammenkædning, skal du først oprette sektioner i kildedokumentet.

Når du åbner et dokument, der indeholder sammenkædede sektioner, spørger LibreOffice dig om at opdatere indholdet i sektionerne. For at opdatere en sammenkædning manuelt, skal du vælge Funktioner - Opdater - Kæder.

Du kan også indsætte sammenkædede sektioner i HTML-dokumenter. Når du viser siden i en webbrowser, vil indholdet af sektionerne modsvare indholdet af sektionerne på det tidspunkt, hvor HTML-dokumentet sidst blev gemt.

1. Klik i dit dokument, hvor du vil indsætte den sammenkædede sektion.

2. Vælg Indsæt - Sektion.

3. Skriv et navn på sektionen i feltet Ny sektion.

4. In the Link area, select the Link check box.

5. Klik på knappen Gennemse ved siden af feltet Filnavn.

6. Find det dokument, der indeholder den sektion, som du vil sammenkæde med, og klik så på Indsæt.

7. I feltet Sektion markerer du den sektion, som du vil indsætte.

8. Klik på Indsæt.