Redigér afsnit

Du kan beskytte, skjule, og konvertere sektioner til normal tekst i dit dokument.

1. Vælg Formater - Sektioner.

2. Klik på det afsnit påAfsnit listen, som du vil ændre. Du kan trykke +A for at vælge alle afsnit på listen, og kan trykke på Skift+klik +click for at vælge nogle afsnit.

3. Gør et af følgende:

Redigering af skrivebeskyttet indhold

Der vises en advarsel, hvis du prøver at redigere beskyttede sektioner.

For at fjerne beskyttelsen af en sektion gør du følgende:

1. Vælg Formater ▸ Sektioner.

2. Vælg den sektion, som beskyttelsen skal fjernes fra, i området Sektion i dialogfeltet.

3. Fjern markeringen ved indstillingen Beskyt i omrĂĄdet Skrivebeskyttelse i dialogfeltet.

4. Hvis sektionen var beskyttet med en ikke-tom adgangskode, indtaster du adgangskoden i det dialogfeltet, der ĂĄbnes.

5. Klik pĂĄ OK .