Brug af linealer

For at vise eller skjule linealer skal du vælge Vis - Lineal. For at vise den lodrette lineal skal du vælge - LibreOffice Writer - Vis, og så vælge Lodret lineal i området Lineal.

Juster sidemargener

Sidemargenerne vises med udfyldte områder i linealernes ender.

Skift indrykning

Indrykning justeres med de tre små trekanter på den vandrette lineal.

1. For at ændre den første linjes indrykning i et valgt afsnit skal du trække øverste venstre trekant på den vandrette lineal til en ny position.

2. For at ændre den venstre eller den højre afsnitsindrykning skal du markere det afsnit, som du ønsker at ændre indrykningen for og trække nederste venstre eller nederste højre trekant på den vandrette lineal til en ny position.

For eksempelvis at ændre venstreindrykningen fra og med afsnittets anden linje, holder du -tasten nede, klikker på trekanten nederst til venstre og trækker den til højre

Du kan også dobbeltklikke hvor som helst på den vandrette lineal og tilpasse indrykningerne i dialogen Afsnit.