Kombinering af sorterede lister

Du kan kombinere to sorterede lister til en enkelt liste.

Kombinering af to sorterede lister

1. Marker alle afsnittene i listerne.

2. På værktøjslinjen Formatering klikker du to gange på ikonet Slå sorteret liste til/fra.

Oprettelse af en sorteret liste fra ikke-fortløbende afsnit

1. Hold nede og træk en markering til det første nummererede afsnit. Du behøver kun at markere et tegn.

2. Bliv ved med at holde nede og træk en markering til hvert nummererede afsnit på de lister, du vil kombinere.

3. På værktøjslinjen Formatering klikker du to gange på ikonet Slå sorteret liste til/fra.

tip

For at tilføje valgte afsnit til en eksisterende liste bruger du Formater ▸ Lister ▸ Tilføj til liste