Formatering af sidehoveder eller sidefødder

Du kan anvende direkte formatering til teksten i et sidehoved eller en sidefod. Du kan også tilpasse afstanden af teksten i forhold til rammen for sidehovedet eller -foden eller anvende en kant til sidehovedet eller -foden.

1. Choose Format - Page Style and select the Header or Footer tab.

2. Definer afstandsindstillingerne, som du vil bruge.

3. For at tilføje en kant eller en skygge til sidehovedet eller sidefoden, klik Flere. Dialogen Kant/baggrund åbner.