Oprettelse af et formularbrev

For at oprette en brevformular skal du oprette et dokument, som indeholder flter til adressedat og en adressedatabase. Derefter kombinerer eller fletter du adressedata og tekstdokumentet for enten at udskrive brevene eller sende dem som e-mail.

note

Hvis dokumentet er i HTML-format bliver ingen indlejrede eller linkede billeder sendt med e-mailen.

Brevfletningsguide hjælper dig med at oprette formularbreve.

For at oprette et formularbrev

1. Vælg Funktioner - Brevfletningsguide.

Du ser dialogen Brevfletningsguide. Det følgende er et eksempel på en af mange mulige måder at bruge guiden på:

2. Vælg Start fra en skabelon, og klik på Gennemse knappen.

Du ser dialogen Ny.

3. Vælg Arbejdsrelateret korrespondance i venstre liste og Moderne brev i højre liste. Klik på OK for at lukke dialogen Skabeloner og klik på Næste i guiden.

4. Marker Brev og klik på Næste.

5. I næste trin af guiden, skal du klikke på knappen Vælg adresseliste for at kontrollere, at du bruger den korrekte adresseliste. Hvis du ønsker at bruge en adresseblok, kan du vælge en adresseblok, og om nødvendigt matche datafelterne. Klik til sidst på Næste.

6. Nu følger trinnet Opret en starthilsen. Fravælg Indsæt personlig starthilsen. Under Generel starthilsen skal du markere den starthilsen, som du ønsker øverst på alle breve.

7. Hvis du ønsker at placere flettefelter andre steder i dokumentet, skal du vælge den korresponderende kolonne i den adressedata kilde, og så trække kolonneoverskriften hen til det sted i dokumentet, hvor du ønsker feltet skal være placeret. Vær opmærksom på, at du skal markere hele kolonnen når du trækker.

8. Klik på Næste og til sidst Afslut for at oprette postfletningen.