Indsættelse af sidetal på efterfølgende sider

Du kan let indsætte sidetallet for den næste side i en sidefod ved at bruge et felt.

Sidetallet vises kun, hvis den efterfølgende side eksisterer.

1. Vælg Indsæt - Sidehoved og sidefod - Sidefod og vælg den sidetypografi, som du vil føje sidefoden til.

2. Placer markøren i sidefoden og vælg Indsæt - Felter - Flere felter.

3. I dialogen Felter, klik på fanebladet Dokument.

4. Klik 'Side' fra listen Type og 'Næste side' fra listen Udvalg.

5. Klik på et nummereringsskema på listen Formater.

Hvis du vælger 'Tekst' i listen Format, vil kun den tekst, du indtaster i feltet Værdi blive vist i feltet.

6. Klik Indsæt for at indsætte feltet med sidetallet.