Definere kanter for objekter

I Writer kan du definere rammer omkring OLE-objekter, Plugins, diagrammer, grafik og rammer. Navnet fra menuen, der skal bruges, afhænger af det valgte objekt.

For at indstille en foruddefineret kanttype

1. Vælg det objekt, som du vil definere en kant for.

2. Click the Borders icon on the OLE Object toolbar or Frame toolbar to open the Borders window.

3. Klik på en af de foruddefinerede kanttyper. Dette erstatter den nuværende kanttypografi for objektet med den valgte typografi.

For at sætte en tilpasset kanttype

1. Vælg det objekt, du vil definere en kant til.

2. Vælg Formater - (objektnavn) - Kanter.
    Erstat (objektnavn) med navnet på den objekttype du markerede.

3. I omr√•det Brugerdefineret skal du v√¶lge de kanter, som du √łnsker, der skal optr√¶de i et almindeligt layout. Klik p√• en kant i forh√•ndsvisningen for at √¶ndre valget af en kant.

4. Vælg en stregtype og farve for den valgte kanttype i området Streg. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer, som er inkluderet i den valgte kanttype.

5. Gentag de sidste to trin for hver kant i rammen.

6. Vælg afstanden mellem kantlinjerne og sideindholdet i området Afstand til indhold.

7. Klik på OK for at anvende ændringerne.