Definerer kanter for tegn

Advarselsikon

Hvis to tilst√łdende tekstomr√•ders kantegenskaber er identiske (samme typografi, bredde, farve, afstand og skygge), vil disse to omr√•der blive betragtet som en og kun en kantgruppe, og derfor vist med samme kant i dokumentet.

For at indstille en foruddefineret kanttype

1. V√¶lg det tekstomr√•de som du √łnsker at vise en kant omkring.

2. Vælg Formater - Tegn - Kanter.

3. Vælg en af standard kanttypografier i området Standard.

4. Vælg en linjetypografi, bredde og farve for den valgte kant i området Linje. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer som er en del af den valgte kanttypografi.

5. Vælg en afstand mellem kantlinjerne og de markerede tegn i området Afstand til indhold. Du kan kun ændre afstand til grænser, som har en defineret kant.

6. Klik på OK for at anvende ændringerne.

For at sætte en tilpasset kanttype

1. Marker det omr√•de af tegn, som du √łnsker at tilf√łje en kant omkring.

2. Vælg Formater - Tegn - Kanter.

3. I omr√•det Brugerdefineret kan du v√¶lge den eller de kant(er) du √łnsker skal fremg√• i et almindeligt layout. Klik p√• en kant i forh√•ndsvisningen for at sl√• den p√•g√¶ldende kant til eller fra.

4. Vælg en linjetypografi, bredde og farve for den markerede kanttypografi i området Linje. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer som er en del af den valgte kanttypografi.

5. Gentag de sidste to trin for hver kant i rammen.

6. Vælg en afstand mellem kantlinjerne og de markerede tegn i området Afstand til indhold. Du kan kun ændre afstand til grænser, som har en defineret kant.

7. Klik på OK for at anvende ændringerne.