Definerer kanter for tegn

Advarselsikon

Hvis to tilstødende tekstområders kantegenskaber er identiske (samme typografi, bredde, farve, afstand og skygge), vil disse to områder blive betragtet som en og kun en kantgruppe, og derfor vist med samme kant i dokumentet.

For at indstille en foruddefineret kanttype

1. Vælg det tekstområde som du ønsker at vise en kant omkring.

2. Vælg Formater - Tegn - Kanter.

3. Vælg en af standard kanttypografier i området Standard.

4. Vælg en linjetypografi, bredde og farve for den valgte kant i området Linje. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer som er en del af den valgte kanttypografi.

5. Vælg en afstand mellem kantlinjerne og de markerede tegn i området Afstand til indhold. Du kan kun ændre afstand til grænser, som har en defineret kant.

6. Klik på OK for at anvende ændringerne.

For at sætte en tilpasset kanttype

1. Marker det område af tegn, som du ønsker at tilføje en kant omkring.

2. Vælg Formater - Tegn - Kanter.

3. I området Brugerdefineret kan du vælge den eller de kant(er) du ønsker skal fremgå i et almindeligt layout. Klik på en kant i forhåndsvisningen for at slå den pågældende kant til eller fra.

4. Vælg en linjetypografi, bredde og farve for den markerede kanttypografi i området Linje. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer som er en del af den valgte kanttypografi.

5. Gentag de sidste to trin for hver kant i rammen.

6. Vælg en afstand mellem kantlinjerne og de markerede tegn i området Afstand til indhold. Du kan kun ændre afstand til grænser, som har en defineret kant.

7. Klik på OK for at anvende ændringerne.