Oprettelse af punktopstillede lister, mens du skriver

LibreOffice kan automatisk anvende nummerering eller punkttegn, mens du indtaster.

For at aktivere automatisk punktopstilling

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger, klik på fanebladet Indstillinger, og vælg så "Punkter og nummererede lister".

2. Vælg Formater - Autokorrektur, og vær sikker på at Under skrivning er valgt.

tip

The automatic numbering option is applied only to paragraphs formatted with “Default Paragraph Style”, “Body Text”, or “Body Text, Indented” paragraph style.

For at oprette en punktopstillet liste mens du skriver

1. Skriv 1., i., eller I. for at starte en nummereret liste. Tast * eller - for at starte en punktopstilling. Du kan også skrive en højreparentes efter tallet i stedet for et punktum, for eksempel, 1) eller i).

2. Skriv et mellemrum, indtast din tekst og tryk så på Enter. Det nye afsnit får automatisk det næste nummer eller punkttegn.

3. Tryk Enter igen for at afslutte listen.

Noteikon

Du kan starte en nummereret liste med ethvert tal.

Ændring af et listeafsnits listeniveau