Move Item Down with Subpoints

Flytter et listeafsnit, hvor markøren er placeret, og dets underpunkter til efter det følgende afsnit på samme listeniveau. Flytter en kapiteloverskrift, hvor markøren er placeret, og dens underoverskrifter til efter den følgende overskrift på samme dispositionsniveau. Du kan også vælge og flytte mere end et listeafsnit eller en kapiteloverskrift. Denne kommando er kun aktiv, når markøren er placeret på et listeafsnit eller en kapiteloverskrift.

Ikonet
Flyt nedad med underpunkter

Flyt elementet med underpunkter nedad