Move Item Up with Subpoints

Flytter et listeafsnit, hvor markøren er placeret, og dets underpunkter foran det forrige listeafsnit på det samme listeniveau. Flytter en kapiteloverskrift, hvor markøren er placeret, og alle dens underoverskrifter, foran den forrige kapiteloverskrift på det samme listeniveau. Du kan også vælge og flytte mere end et listeafsnit eller en kapiteloverskrift. Denne kommando er kun aktiv, når markøren er placeret på et listeafsnit eller en kapiteloverskrift.

Ikonet Flyt opad med underpunkter

Flyt elementet med underpunkter opad