Gem flettet dokument

Gem brevfletningsresultatet i en fil.

Indstillinger for Gem som

Gem som enkelt stort dokument

Gemmer det flettede dokument som en enkelt fil.

Gem som individuelle dokumenter

Gemmer det flettede dokument som en selvstændig fil for hver modtager. Filnavnet på dokumenterne bliver konstrueret fra navnet, som du indtaster, fulgt af en understreg og nummeret på den aktuelle datapost.

Fra

Vælger en række dataposter fra dataposten i feltet Fra til og med dataposten i feltet Til.

Fra

Indtast nummeret på første datapost som skal inkluderes i brevfletningen.

Til

Indtast nummeret på den sidste datapost som skal inkluderes i brevfletningen.

Gem dokumenter

Gemmer dokumenterne.