Send se''det flettede dokument som e-mail

Sender resultatet af mail-fletningen e-mailbesked til alle eller nogle modtagere,

E-mail-indstillinger

Til

Vælg det databasefelt, der indeholder modtagerens e-mailaddresse.

Kopi til

Åbner dialogen Kopi til hvor du kan angive en eller flere CC eller BCC adresser.

Emne

Indtast e-mailbeskedernes emnelinje.

Send som

Vælg e-mailformat til e-mailbeskederne.

Noteikon

Tekst- og HTML-formater bliver sendt i hovedteksten af meddelelsen, hvorimod *.oot, *.doc og *.pdf formater bliver sendt som bilag.

Egenskaber

Åbner dialogen E-mailbesked, hvor du kan skrive en e-mailbesked til de brevfletningsfiler, der sendes som vedhæftninger.

Navn på bilaget

Viser navnet på bilaget

Send poster

Send alle dokumenter

Vælg at sende e-mails til alle modtagere.

Fra

Vælger en række dataposter startende med dataposten i feltet Fra til og med dataposten i feltet Til.

Fra

Indtast nummeret på første datapost som skal inkluderes i brevfletningen.

Til

Indtast nummeret på den sidste datapost som skal inkluderes i brevfletningen.

Send dokumenter

Klik for at begynde at sende emails.