Brugerdefineret starthilsen

Angiv hilsen-layout til brevfletnings eller e-mailfletnings -dokumenter. Navnet pĂĄ dialogen er forskellig for kvindelige og mandlige modtagere.

Starthilsen-elementer

Vælg et felt og træk feltet til den anden liste.

>

Føjer det valgte felt fra listen af starthilsen-elementer til den anden liste. Du kan tilføje et felt mere end én gang.

<

Fjerner det valgte felt fra den anden liste.

Træk starthilsen-elementer ind i feltet forneden

Arranger felterne ved træk og slip eller brug piletasterne.

Tilpas starthilsen

Vælg en værdi fra listen til felterne starthilsen og tegnsætning.

ForhĂĄndsvisning

Viser et eksempel på den første datapost med det aktuelle layout for starthilsen.

(Pileknapper)

Marker et element pĂĄ listen og klik pĂĄ en pileknap for at flytte elementet.