Brevfletningsguide - Adresser

Angiv modtagerne af brevfletningsdokumentet og layoutet af adresseblokken.

Noteikon

Brevfletningsguiden ĂĄbner denne side, hvis du starter guiden i et tekstdokument som allerede indeholder adressedatabasefelter. Hvis guiden ĂĄbner denne side direkte, bliver knappen Marker adresseliste kaldt Marker anden adresseliste.

Noteikon

Titlen på denne side er Indsæt adresseblok til breve og Vælg adresseliste til e-mailbeskeder.

Vælg adresseliste

Åbner dialogen Marker adresseliste, hvor du kan vælge en datakilde for adresserne, tilføje nye adresser eller indtaste en ny adresseliste.

Advarselsikon

Når du redigerer dataposter i en Calc-regneark-datakilde, der er i brug til en brevfletning, bliver disse ændringer ikke synlige i brevfletningen.

Dette dokument skal indeholde en adresseblok

Føjer en adresseblok til brevfletningsdokumentet.

Marker det adressebloklayout som du vil bruge.

Advarselsikon

Hvis du vælger Dette dokument skal indeholde en adresseblok, bliver tredje og fjerde undertrin aktiveret på denne side. Derefter skal du tilpasse adresseblok elementerne og feltnavnene der bruges i mailen.

Undertryk linjer, som kun indeholder tomme felter

Aktivere at udelade tomme linjer i adressen.

Flere

Ă…bner dialogen Marker Adresseblok.

Udpeg felter

Ă…bner dialogen Udpeg felter.

Advarselsikon

Medmindre alle adresseelementer er tilpasset kolonneoverskrifterne, kan du ikke færdiggøre brevfletnings-guiden med Afslut knappen eller fortsætte til fjerde trin i guiden.

(Gennemse knapper)

Brug knappen gennemse til forhåndsvisning af den foregående eller næste datapost.

Næste trin: Brevfletningsguide - Opret en starthilsen

Alternativt kan du trykke Afslut-knappen og bruge Brevfletnings værktøjslinjen for at afslutte brevfletningsprocessen.