Brevfletningsguide - Vælg startdokument

Angiv det dokument som du vil bruge som basis for brevfletningsdokumentet.

Brug det aktuelle dokument

Bruger det aktuelle Writer-dokument som basis for brevfletningsdokumentet.

Opret et nyt dokument

Opretter et nyt Writer-dokument til brug for brevfletningen.

Begynd fra eksisterende dokument

Vælg et eksisterende Writer-dokument til brug som basis for brevfletningsdokumentet.

Gennemse

Lokaliser det Writer-dokument du vil bruge, og klik Åbn.

Begynd med en skabelon

Vælg den skabelon, som du vil oprette dit brevfletningsdokument med.

Gennemse

Åbner en skabelonvælger-dialog.

Begynd med et nyligt gemt startdokument

Brug et eksisterende brevfletningsdokument som basis for et nyt brevfletningsdokument.

Vælg dokumentet.

Næste trin: Brevfletningsguide - Vælg dokumenttype