Opdater

Opdaterer elementer i det aktuelle dokument, som har dynamisk indhold, såsom felter og indekser.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Opdater

Opdater alt

Opdaterer alle kæder, felter, indekser, indholdsfortegnelser og sideformateringer i det aktuelle dokument.

Felter

Opdaterer indholdet af alle felter i det aktuelle dokument.

Kæder

Opdaterer kæderne i det aktuelle dokument.

Aktuelle indeks

Opdaterer det aktuelle indeks. Det aktuelle indeks er det, som indeholder markøren.

Alle indekser og oversigter

Opdater alle indekser og indholdsfortegnelser i det aktuelle dokument. Du behøver ikke at placere markøren i et indeks eller en oversigt, før du bruger denne kommando.

Alle diagrammer

Opdaterer diagrammerne i det aktuelle dokument.

Sideformatering

Opdaterer sideformateringen i dokumentet og genberegner det samlede antal sider, som vises på Statuslinjen.