Konverter tekst til tabel

Konverterer den markerede tekst til en tabel, eller den markerede tabel til tekst.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Tabel - Konverter - Tekst til tabel

Indstillingerne, der er tilgængelige i denne dialog, er afhængig af typen af konvertering.

Del tekst ved

Et skilletegn, såsom en tabulator, markerer kolonnegrænser i den markerede tekst. Hvert afsnit i markeringen bliver konverteret til en række i tabellen. Tilsvarende, når du konverter en tabel til tekst, bliver kolonnemarkører konverteret til det tegn, som du angiver, og hver række bliver konverteret til et selvstændigt afsnit.

Tabulatorer

Konverterer teksten til en tabel ved at bruge tabulatortegn som kolonnemarkører.

Semikoloner

Konverterer teksten til en tabel ved at bruge semikoloner (;) som kolonnemarkører.

Afsnit

Konverterer teksten til en tabel ved at bruge afsnit som kolonnemarkører.

Andet:

Ændrer teksten til en tabel med det tegn, du indtaster i boksen, som kolonnemarkør.

Tekstfelt

Skriv det tegn, du vil bruge som kolonnemarkør.

Samme bredde for alle kolonner

Opretter kolonner med ens bredde, uanset placeringen af kolonnemarkøren.

Autoformat

Åbner dialogen AutoFormat, hvor du kan vælge en af de foruddefinerede layouts for din tabel.

Indstillinger

Overskrift

Formaterer den første række i den nye tabel som tabeloverskrift.

Gentag tabeloverskrift

Gentager tabeloverskriften på hver side tabellen strækker sig over.

De første ... rækker

Gentager de første n rækker som overskrift.

Opdel ikke tabel

Forhindrer tabellen i at blive vist over mere end en side.

Kant

Tilføjer en kant til tabellen og tabellens celler.