Slutnote-indstillinger

Specificerer formateringen af slutnoter. Slutnotenummereringstypen og typografierne, der kan anvendes, er de viste muligheder.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Funktioner - Fodnoter og slutnoter - Slutnoter

Automatisk nummerering

Nummerering

Vælg det nummereringsskema, du ønsker at bruge.

Markering

Beskrivelse

1, 2, 3

Arabertal

A, B, C

Alphabetical numbering with uppercase letters A–Z
After item 26, numbering continues AA, AB, AC, ...

a, b, c

Alphabetical numbering with lowercase letters a–z
After item 26, numbering continues aa, ab, ac, ...

I, II, III

Romertal tal (store bogstaver)

i, ii, iii

Romertal tal (små bogstaver)

A,... AA,... AAA,...

Alphabetical numbering with uppercase letters A–Z
After item 26, numbering continues AA, BB, CC, ...

a,... aa,... aaa,...

Alphabetical numbering with lowercase letters a–z
After item 26, numbering continues aa, bb, cc, ...

Begynd med

Indtast nummeret for den første slutnote i dokumentet. Dette er nyttigt, hvis du ønsker, at slutnotenummereringen skal spænde over mere end ét dokument.

Foran

Indtast den tekst, som du vil vise foran slutnotetallet i noteteksten. Skriv for eksempel "vedr: " for at vise "vedr: 1".

Efter

Indtast den tekst, som du vil vise efter slutnotetallet i noteteksten. Skriv for eksempel ")" for at vise "1)".

Typografier

For at sikre et ensartet udseende af slutnoterne i dit dokument tildeler du dem en afsnitstypografi og tildeler en tegntypografi til slutnoternes anker-tal og tallet i området slutnoter.

Afsnit

Vælg en afsnitstypografi til slutnoteteksten. Der kan kun vælges specialtypografier.

Side

Vælg sidelayout for slutnoter.

Tekstområde

Vælg teksttypografi til slutnoteankre i teksten i dit dokument.

Slutnoteområde

Vælg teksttypografi til slutnotetallene i slutnoterne.