Slutnote-indstillinger

Specificerer formateringen af slutnoter. Slutnotenummereringstypen og typografierne, der kan anvendes, er de viste muligheder.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Funktioner - Fodnoter og slutnoter - Slutnoter

Automatisk nummerering

Nummerering

Marker den nummereringstypografi, du vil bruge.

Markering

Beskrivelse

A, B, Kumulativ

Store bogstaver

A, B, Kumulativ

Små bogstaver

I, II, III

Romertal tal (store bogstaver)

i, ii, iii

Romertal tal (små bogstaver)

1, 2, 3

Arabertal

A,... AA,... AAA,...

Alfabetisk nummerering med store bogstaver. Efter de første 26 elementer, genstarter nummereringen med "AA".

a,... aa,... aaa,...

Alfabetisk nummerering med små bogstaver. Efter de første 26 elementer, genstarter nummereringen med "aa".

Begynd med

Indtast nummeret for den første slutnote i dokumentet. Dette er nyttigt, hvis du ønsker, at slutnotenummereringen skal spænde over mere end ét dokument.

Foran

Indtast den tekst, som du vil vise foran slutnotetallet i noteteksten. Skriv for eksempel "vedr: " for at vise "vedr: 1".

Efter

Indtast den tekst, som du vil vise efter slutnotetallet i noteteksten. Skriv for eksempel ")" for at vise "1)".

Typografier

For at sikre et ensartet udseende af slutnoterne i dit dokument tilknytter du en afsnitstypografi til den.

Afsnit

Vælg en afsnitstypografi til slutnoteteksten. Der kan kun vælges specialtypografier.

Side

Vælg sidelayout for slutnoter.

Tegntypografier

Du kan tildele typografier til slutnoteankre og tekst. Du kan bruge de foruddefinerede slutnotetypografier, eller bruge en anden typografi.

Tekstområde

Vælg teksttypografi til slutnoteankre i teksten i dit dokument.

Slutnoteområde

Vælg teksttypografi til slutnotetallene i slutnoterne.