Kapitelnummerering

Angiver nummereringsskema og dispositionsformat til kapitelnummerering i det aktuelle dokument.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Funktioner - Kapitelnummerering

Kapitelnummerering opnĂĄs ved at tildele afsnitstypografier til dispositionsniveauer og et nummereringsskema til hvert dispositionsniveau. Som standard tildeles afsnitstypografierne (1-10) til de tilsvarende dispositionsniveauer (1-10). Du kan bruge dialogen til at tildele en anden afsnitstypografi til et dispositionsniveau.

tip

Hvis du vil have nummererede overskrifter, vælger du Funktioner ▸ Kapitelnummerering. Denne kommando åbner en dialog, hvor nummereringsskemaer kan tilknyttes afsnitstypografier, der bruges til overskrifter. Brug ikke ikke ikonet Slå sorteret liste til/fra værktøjslinjen Formatering eller dialogen Formater ▸ Punktopstilling.

Nummerering

Specificerer talformatet og hierarkiet for kapitelnummereringen i det aktuelle dokument.

Placering

Sæt indryknings-, afstands- og justeringsindstillinger til nummereringssymboler, såsom tal eller punkttegn, i sorterede eller usorterede lister.

Indlæs/Gem

Gemmer eller indlæser et kapitel-nummereringsformat. Et gemt kapitel-nummereringsformat er tilgængeligt til indlæsning i andre tekstdokumenter.

note

Knappen Hent/Gem er kun tilgængelig til kapitelnummerering. Brug Listetypografier til at gemme formatering af sorterede eller usorterede lister.

Unavngivet 1 - 9

Vælg et foruddefineret nummereringsformat. Gem dit eget foruddefinerede nummereringsformat med Gem som.

Gem som

Ă…bner en dialog, hvor du kan gemme de aktuelle nummererings- og placerings-indstillinger pĂĄ alle niveauer. Gemte indstillinger kan hentes ind i andre dokumenter.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.