Indlæs typografier

Importerer formattypografier fra et andet dokument eller en anden skabelon ind i det aktuelle dokument.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Typografier - Hent typografier

I vinduet Typografier klikker du på ikonet Typografihandling i det øverste højre hjørne af vinduet Typografier og holder museknappen nede. Vælg Hent typografier på undermenuen.

Forskellige måder at åbne vinduet Typografier på:

• Tryk på F11

• Vælg Vis - Typografier

• Vælg Typografier - Håndter typografier

Kategorier

Lister de tilgængelige skabelonkategorier. Klik en kategori for at vise dets indhold i listen Skabeloner.

Skabeloner

Opremser de tilgængelige skabeloner til den valgte kategori.

Tekst

Indlæser afsnits- og tegntypografierne fra det valgte dokument til det aktuelle dokument.

Ramme

Indlæser rammetypografierne fra det valgte dokument til det aktuelle dokument.

Sider

Indlæser sidetypografierne fra det valgte dokument til det aktuelle dokument.

Nummerering

Indlæser nummereringstypografierne fra det valgte dokument til det aktuelle dokument.

Overskriv

Erstatter typografier i det aktuelle dokument, som har det samme navn som de typografier, du indlæser.

warning

Typografier med identiske navne bliver automatisk overskrevet.

Fra fil

Find filen, der indeholder de typografier, som du vil indlæse, og klik så på Åbn.