Anvend

Formaterer automatisk et dokument eller et udsnit efter de indstillinger, der sat under Autokorrektur på fanebladet Indstillinger.

For at vælge indstillinger, vælger du Funktioner ▸ Autokorrektur Autokorrekturindstillinger, klikker på fanebladet Indstillinger og vælger så indstillinger i kolonne [Æ], til anvendelse, når kommandoen Anvend vælges.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Autokorrektur - Anvend.

Autokorrektur til punktopstilling

For at oprette en punktopstilling skal du skrive en bindestreg (-), stjerne (*) eller et plustegn (+), efterfulgt af et mellemrum eller tabulator ved begyndelsen af et afsnit.

For at oprette en nummereret liste skal du skrive et tal efterfulgt af et punktum (.) efterfulgt af et mellemrum eller en tabulator ved begyndelsen af et afsnit.

note

Automatic numbering is only applied to paragraphs formatted with the “Default Paragraph Style”, “Body Text”, or “Body Text, Indented” paragraph styles.