Autokorrektur

Formaterer automatisk filen efter de indstillinger, som du sætter under Funktioner - Autokorrekturindstillinger.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater - Autokorrektur

Mens du taster

Formaterer automatisk dokumentet, mens du taster. For at sætte formateringsindstillinger vælger du Funktioner ▸ Autokorrektur ▸ Indstillinger og klikker så på fanebladet Indstillinger.

Anvend

Formaterer automatisk et dokument eller et udsnit efter de indstillinger, der sat under Autokorrektur pĂĄ fanebladet Indstillinger.

For at vælge indstillinger, vælger du Funktioner ▸ Autokorrektur Autokorrekturindstillinger, klikker på fanebladet Indstillinger og vælger så indstillinger i kolonne [Æ], til anvendelse, når kommandoen Anvend vælges.

Anvend og rediger ændringer

Formaterer automatisk filen i henhold til de indstillinger som du vælger under Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger. I en dialog bliver du spurgt, om du vil acceptere eller afvise ændringerne.

Autokorrekturindstillinger

Ă…bner dialogen Autokorrektur.

To open the AutoFormat for Tables dialog, click in a table cell, and then choose Table - AutoFormat Styles.