Tegntypografi

Her kan du oprette en skrifttypografi.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Vis - Typografier, åbn kontekstmenuen Modificer/Ny (ved Tegntypografier)

Administration

Sæt indstillingerne for den valgte typografi.

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Skrifteffekter

Vælg de skrifteffekter du ønsker at bruge.

Highlighting

Applies the current highlight color to the background of a character style or text selection.

Understøttelse af asiatiske sprog

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Vælg tegnenes placering, størrelse, rotation og afstand.

Asiatisk layout

Sætter indstillingerne for dobbeltlinjeskrivning i asiatiske sprog. Marker tegnene i din tekst, og vælg så denne kommando.

Nulstil

Indstiller ændringer, der er lavet på det aktuelle faneblad, til de gyldige, da denne dialog blev åbnet. Der vises ikke en bekræftelsesanmodning, når du lukker dialogen.

Standard

Nulstiller de synlige værdier i dialogen til standardinstallations værdier.

warning

En bekræftelse vises ikke før standarden er genindlæst.