Ophæv beskyttelse

Fjerner cellebeskyttelsen for alle valgte celler i den aktuelle tabel.

For at tilgå denne kommando...

I en celles kontekstmenu vælger du Celle - Ophæv beskyttelse.

Åbn Navigators kontekstmenu til tabeller.

For at fjerne beskyttelsen fra flere tabeller på en gang, vælg tabellerne, og tryk så +Skift+T. For at fjerne beskyttelsen fra alle for tabellerne i et dokument, klik hvor som helst i dokumentet, og tryk så +Skift+T.

Tipikon

Du kan også fjerne cellebeskyttelsen fra en tabel i Navigatoren.