Objekt

Åbner en dialog, hvor du kan ændre det valgte objekts egenskaber, for eksempel dets størrelse og navn.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Ramme og objekt - Egenskaber - Indstillinger.

Ikonet Objektegenskaber

Objektegenskaber

Position and Size

Specifies the size and the position of the selected image, frame, or OLE object on a page.

Indstillinger

Specify properties for the selected image, frame or OLE object.

Ombrydning

Angiver den måde, du ønsker tekst ombrudt omkring et objekt. Du kan også angive afstanden mellem teksten og objektet.

Hyperlink

Angiv egenskaberne for hyperlinket for den valgte grafik, ramme eller OLE-objekt.

Kanter

Definerer kantindstillingerne for de valgte objekter i Writer eller Calc.

Area (Background, Highlighting)

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Makro

Specificerer makroen, som skal køre, når du klikker grafik, en ramme eller et OLE-objekt.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.