Fodnote

Specificerer layoutindstillingerne for fodnoter, inklusiv linjen som skiller fodnoten fra selve dokumentet.

For at tilgå denne kommando...

V√¶lg Formater ‚Ėł Sidetypografi ‚Ėł (fanebladet) Fodnote.

Choose View - Styles - open context menu New/Edit Style - Footnote tab.

Fodnoteområde

Definer h√łjden af fodnoteomr√•det.

Op til maksimal sideh√łjde

Justerer automatisk h√łjden af fodnoteomr√•det, afh√¶ngig af antallet af fodnoter.

Maksimal fodnoteh√łjde

S√¶tter en maksimal h√łjde for fodnoteomr√•det. Aktiver denne indstilling og indtast derefter h√łjden.

Indtast den maksimale h√łjde for fodnoteomr√•det.

Afstand til tekst

Indtast hvor meget plads, der skal v√¶re mellem den nederste sidemargen og den f√łrste linje tekst i fodnoteomr√•det.

Skillelinje

Angiver placeringen og andre egenskaber for skillelinjen.

Position

Vælg den vandrette justering for den linje, som skiller hovedteksten fra fodnoteområdet.

Typografi

V√¶lg typografien for skillelinjen mellem spalterne. V√¶lg "Ingen" hvis du ikke √łnsker en skillelinje.

Tykkelse

Vælg tykkelsen for skillelinjen.

Farve

Vælg farven for skillelinjen.

Længde

Angiv skillelinjens længde som procentdel af sidebredden.

Afstand til fodnoteindholdet

Indtast hvor meget plads, der skal v√¶re mellem skillelinjen og den f√łrste linje af fodnoteomr√•det.

Tipikon

For at angive afstanden mellem to fodnoter, vælg Formater - Afsnit, og klik så på fanebladet Indrykning og afstand.