Dokumentinformation

Dokumentinformations-felterne indeholder information om et dokuments egenskaber, som for eksempel den dato, dokumentet blev oprettet. For at se et dokuments egenskaber vælger du Filer - Egenskaber.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanen Indsæt - Felter -Flere felter - Dokumentinformation

note

Når du eksporterer og importerer et HTML-dokument, som indeholder Dokumentinformationsfelter, bruges specielle LibreOffice-formater.

Type

Oplister de tilgængelige felttyper.

Type

Betydning

Indhold

Inds√¶tter kommentarer som indtastet p√• fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer ‚Ėł Egenskaber.

Oprettet

Indsætter forfatterens navn, og datoen eller klokkeslættet for dokumentets oprettelse.

Brugertilpasset

Inds√¶tter indholdet af de egenskaber, der blev fundet p√• fanebladet Brugertilpassede egenskaber i dialogen Filer ‚Ėł Egenskaber. (Vises kun, hvis der tilf√łjet Brugertilpassede Egenskaber.)

N√łgleord

Inds√¶tter n√łgleord, som indtastet p√• fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer - Egenskaber.

Senest udskrevet

Indsætter forfatterens navn, og datoen eller klokkeslættet, da dokumentet senest blev udskrevet.

Ændret

Indsætter forfatterens navn og datoen eller klokkeslættet for den seneste gemning.

Revisionsnummer

Indsætter versionsnummeret for det aktuelle dokument.

Emne

Inds√¶tter emnet, som indtastet p√• fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer ‚Ėł Egenskaber.

Titel

Inds√¶tter Titel som indtastet p√• fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer ‚Ėł Egenskaber

Samlet redigeringstid

Indsætter den samlede tid, der er brugt på at redigere et dokument.

note

F√łlgende felter kan kun inds√¶ttes, hvis det tilsvarende felttype er valgt p√• listen Type.

Marker

Oplister, hvilken information, der kan indsættes i en valgt felttype.

note

For felttyperne "Oprettet", "Ændret", og "Senest udskrevet", kan du inkludere forfatteren, dato, og klokkeslættet for den tilsvarende operation.

Format

Hvis et felt viser en dato, et klokkeslæt eller tal, bruges Format til at tilpasse udseendet af datoen, klokkeslættet eller tallet. Fælles formater vises i vinduet Format, eller klik på "Flere formater" for at definere et tilpasset format.

Når du klikker på "Flere formater", åbnes dialogen Talformater , hvor du kan definere et brugertilpasset format.

Fast indhold

Indsætter feltet som statisk indhold. Det vil sige at feltet ikke kan blive opdateret.

note

Felter med fastlåst indhold bliver kun beregnet, når du opretter et nyt dokument fra en skabelon, som indeholder sådan et felt. For eksempel, et datofelt med fastlåst indhold indsætter datoen for oprettelsen af et nyt dokument fra skabelonen.