Dokumentinformation

Dokumentinformations-felterne indeholder information om et dokuments egenskaber, som for eksempel den dato, dokumentet blev oprettet. For at se et dokuments egenskaber vælger du Filer - Egenskaber.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Indsæt ▸ Felter ▸ Flere felter ▸ Dokumentinformation

note

Når du eksporterer og importerer et HTML-dokument med DocInformations-felter, bruges særlige LibreOffice-formater.

Type

Oplister de tilgængelige felttyper.

Type

Betydning

Kommentarer

Indsætter kommentarer som indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer ▸ Egenskaber.

Oprettet

Indsætter forfatterens navn, og datoen eller klokkeslættet for dokumentets oprettelse.

Brugertilpasset

Indsætter indholdet af de egenskaber, der blev fundet på fanebladet Brugertilpassede egenskaber i dialogen Filer ▸ Egenskaber. (Vises kun, hvis der tilføjet Brugertilpassede Egenskaber.)

Nøgleord

Indsætter nøgleord, som indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer - Egenskaber.

Senest udskrevet

Indsætter forfatterens navn, og datoen eller klokkeslættet, da dokumentet senest blev udskrevet.

Ændret

Indsætter forfatterens navn og datoen eller klokkeslættet for den seneste gemning.

Revisionsnummer

Indsætter versionsnummeret for det aktuelle dokument.

Emne

Indsætter emnet, som indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer ▸ Egenskaber.

Titel

Indsætter Titel som indtastet på fanebladet Beskrivelse i dialogen Filer ▸ Egenskaber

Samlet redigeringstid

Indsætter den samlede tid, der er brugt på at redigere et dokument.

note

Følgende felter kan kun indsættes, hvis det tilsvarende felttype er valgt på listen Type.

Marker

Oplister, hvilken information, der kan indsættes i en valgt felttype.

note

For felttyperne "Oprettet", "Ændret", og "Senest udskrevet", kan du inkludere forfatteren, dato, og klokkeslættet for den tilsvarende operation.

Format

Hvis et felt viser en dato, et klokkeslæt eller tal, bruges Format til at tilpasse udseendet af datoen, klokkeslættet eller tallet. Fælles formater vises i vinduet Format, eller klik på "Flere formater" for at definere et tilpasset format.

Når du klikker på "Flere formater", åbnes dialogen Talformater , hvor du kan definere et brugertilpasset format.

Fast indhold

Indsætter feltet som statisk indhold. Det vil sige at feltet ikke kan blive opdateret.

note

Felter med fastlåst indhold bliver kun beregnet, når du opretter et nyt dokument fra en skabelon, som indeholder sådan et felt. For eksempel, et datofelt med fastlåst indhold indsætter datoen for oprettelsen af et nyt dokument fra skabelonen.