Felter

Indsætter et felt på den aktuelle markørplacering. Dialogen oplister alle tilgængelige felter.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Indsæt - Felt - Flere felter

+F2

På værktøjslinjen Indsæt, klik på

Icon

Indsæt felter


Om felter

Dokument

Felter bruges til at indsætte information om det aktuelle dokument, for eksempel filnavn, skabelon, statistik, brugerdata, dato og klokkeslæt.

Krydsreference

Her kan du sætte henvisningerne eller de felter, der henvises til, ind i det aktuelle dokument. Henvisninger er felter, der henvises til indenfor det samme dokument eller indenfor underdokumenter af et hoveddokument.

Fordelen ved indtaste en krydshenvisning som et felt er, at du ikke behøver at tilpasse henvisningerne manuelt, hver gang du ændrer dokumentet. Du skal bare opdatere felterne med F9, og så opdateres henvisningerne i dokumentet også.

Funktioner

Afhængig af den felttype, du vælger, kan du tildele betingelser til bestemte funktioner. For eksempel kan du definere et felt, som udfører en makro, når du klikker på feltet i dokumentet, eller en betingelse som, når den er opfyldt, skjuler et felt. Du kan også definere pladsholderfelter, som indsætter grafik, tabeller, rammer og andre objekter i dit dokument, når det behøves.

Dokumentinformation

Dokumentinformations-felterne indeholder information om et dokuments egenskaber, som for eksempel den dato, dokumentet blev oprettet. For at se et dokuments egenskaber vælger du Filer - Egenskaber.

Variable

Variabelfelter lader dig indsætte dynamisk indhold i dit dokument. For eksempel kan du bruge en variabel til at nulstille sidenummereringen.

Database

Du kan indsætte felter fra hvilken som helst database, for eksempel adressefelter, i dit dokument.

Indsæt

Indsætter det valgte felt ved markørens aktuelle position i dokumentet. For at lukke dialogen skal du klikke på knappen Luk.

Støt os venligst!