Konvolut

Indtast leverings- og returadresse for konvolutten. Du kan også indsætte adressefelter fra en database, for eksempel adressedatabasen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanen Indsæt - Konvolut - Konvolut

Modtager

Indtast leveringsadressen. Du kan også klikke på dette felt og markere en database, en tabel og et felt, og derefter klikke på pileknappen for at indsætte feltet i adressen. Du kan eventuelt give adresseteksten formateringer som for eksempel fed og understreget.

Afsender

Indsætter en returadresse på konvolutten. Vælg feltet Afsender, og indtast returadressen. LibreOffice Indsætter automatisk dine brugerdata i Afsender-feltet, men du kan også indtaste de data, du vil.

Database

Vælg databasen, der indeholder de adresseoplysninger, som du vil indsætte.

Tabel

Vælg den databasetabel, der indeholder de adresseoplysninger, som du vil indsætte.

Databasefelt

V√¶lg det databasefelt, der indeholder de adresseoplysninger, som du vil inds√¶tte, og klik p√• venstre pileknap. Dataene bliver tilf√łjet den adresseboks, hvor mark√łren st√•r.

Eksempelfelt

Viser en forhåndsvisning af den aktuelle markering.