Navigator

Viser eller skjuler Navigator, hvorfra du hurtigt kan hoppe til forskellige dele af dit dokument. Du kan ogs√• bruge Navigatoren til at inds√¶tte elementer fra det aktuelle dokument eller andre √•bne dokumenter, og til at administrere hoveddokumenter. For at redigere et element i Navigatoren, h√łjreklik p√• elementet, og v√¶lg s√• en kommando fra genvejsmenuen. Hvis du vil, kan du fastg√łre Navigatoren til kanten af dit arbejdsomr√•de.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis - Navigator.

P√• v√¶rkt√łjslinjen Standard, klik p√•

Ikon

Navigator til/fra

For at √•bne Navigatoren, v√¶lg Vis - Navigator. For at flytte Navigatoren, tr√¶k dens titellinje til den √łnskede position. For at fastg√łre Navigatoren, tr√¶k dens titellinje til venstre eller til h√łjre kant af arbejdsomr√•det. For at frig√łre Navigatoren, dobbeltklik p√• et tomt omr√•de af Navigator.

Klik p√• plustegnet (+) ved siden af en kategori i Navigatoren for at vise elementerne i kategorien. For at se antallet af punkter i en kategori skal du lade musemark√łren hvile p√• kategorien i Navigatoren. For at springe til et element i dokumentet skal du dobbeltklikke p√• elementet i Navigatoren.

For at hoppe til n√¶ste eller foreg√•ende element i et dokument skal du klikke p√• ikonet Navigation for at √•bne v√¶rkt√łjslinjen Navigation, klikke p√• den elementets kategori og s√• klikke p√• op- eller nedpilene.

note

En skjult sektion ser gr√• ud i Navigaror og viser teksten "skjult", n√•r du lader musemark√łren sv√¶ve over den.Det samme g√¶lder indholdet i sidehoved og sidefod i Sidetypografier, som ikke bruges i et dokument, ligeledes skjult indhold i tabeller, rammer, grafik, OLE-objkter samt fortegnelser.

Skift mastervisning

Skifter mellem hovedvisning og normalvisning, hvis et hoveddokument er åbent.

Ikon

Skift mastervisning

Navigation

√Öbner v√¶rkt√łjslinjen Navigation, hvor du hurtigt kan springe mellem n√¶ste og forrige element i den kategori, som du v√¶lger. V√¶lg kategorien og klik p√• pilene "Forrige" og "N√¶ste".

For at forts√¶tte s√łgningen, klik p√• ikonet Gentag s√łgning p√• den flydende v√¶rkt√łjslinje Navigation.

Ikon

Navigation

Forrige

Hopper til det foregående element i dokumentet. For at angive hvilken type af element du vil hoppe til, skal du klikke på ikonet Navigation, og så klikke på en kategori - for eksempel, "Billeder".

Ikon

Forrige objekt

Næste

Hopper til næste element i dokumentet. For at angive hvilken type element du vil hoppe til, skal du klikke på ikonet Navigation, og så vælge en elementkategori - for eksempel 'Billeder'.

Ikon

Næste objekt

Sidetal

Indtast nummeret på den side du vil hoppe til, og tryk derefter på Enter.

Tipikon

For hurtigt at flytte mark√łren til en anden side, mens du er i et dokument, skal du trykke p√• Skift++F5 og skrive det sidetal, som du vil hoppe til og s√• vente nogle √łjeblikke.

Rulleliste

Viser eller skjulerNavigator -listen.

Ikon

Rulleliste til/fra

Indholdsvisning

Skifter mellem visningen af alle kategorier i Navigatoren og den valgte kategori.

Ikon

Skift indholdsvisning

tip

For hurtigt at omorganisere overskrifter og deres tilknyttede tekster i dit dokument, kan du vælge kategorien "Overskrifter" på listen, og så klikke på ikonet Indholdsvisning. Nu kan du bruge træk og slip til at omorganisere indholdet.

Sæt påmindelse

Klik her for at inds√¶tte en Kommentar p√• denne mark√łrplacering. Du kan definere op til fem kommentarer, For at hoppe til en kommentar, skal du klikke p√• ikonet Navigation, i vinduet Navigation skal du klikke p√• ikonet kommentar og s√• v√¶lge en af knapperne Forrige eller N√¶ste.

Ikon

Sæt påmindelse

note

Der hoppes til P√•mindelser i den r√¶kkef√łlge, de er oprettet i. P√•mindelser gemmes ikke, n√•r dokumentet lukkes.

Sidehoved

Flytter mark√łren til sidehovedet, eller fra sidehovedet til dokumenttekstomr√•det.

Ikon

Sidehoved

Sidefod

Flytter mark√łren til sidefoden, eller fra sidefoden til dokumenttekstomr√•det.

Ikon

Sidefod

Forankring <-> Tekst

Hopper mellem fodnoteteksten og fodnotens ankerpunkt.

Ikon

Forankring <-> Tekst

Træktilstand

Sætter træk-og-slip indstillingerne for indsættelse af punkter fra Navigatoren i et dokument, for eksempel som et hyperlink. Klik på dette ikon og vælg så indstillingen som du vil bruge.

Ikon

Træktilstand

Indsæt som hyperlink

Opretter et hyperlink, når du trækker og slipper et element ind i det aktuelle dokument. Klik på hyperlinket i dokumentet for at hoppe til elementet, som hyperlinket peger på.

Indsæt som kæde

Indsætter det valgte element som en kæde der, hvor du trækker og slipper i det aktuelle dokument. Tekst bliver indsat som beskyttede sektioner. Indholdet af kæden bliver automatisk opdateret, når kilden bliver ændret. For at opdatere kæderne manuelt i et dokument, vælg Funktioner - Opdater - Kæder. Du kan ikke oprette kæder for grafik, OLE-objekter, referencer og indekser.

Indsæt som kopi

Indsætter en kopi af det valgte element der, hvor du trækker og slipper i det aktuelle dokument. Du kan ikke trække og slippe kopier af grafik, OLE-objekter, referencer eller indeks.

Overskriftsniveau

Klik p√• dette ikon og v√¶lg s√• antallet af overskriftsdispositionsniveauer, som du vil vise i Navigatorvinduet. Du kan ogs√• bruge denne kommando ved at h√łjreklikke p√• en overskrift i Navigatorvinduet.

1-10

Klik 1 for kun at vise √łverste overskriftsniveau (kapiteloverskrift) i Navigator-vinduet, og 10 for at se alle overskrifterne.

Ikon

Overskriftsniveau

Kapitel op

Flytter den valgte overskrift og teksten under overskriften én overskriftsposition op i Navigatoren og i dokumentet. For kun at flytte den valgte overskrift og ikke teksten tilknyttet overskriften skal du holde Ctrl nede og så klikke på dette ikon.

Ikon

Kapitel op

Kapitel ned

Flytter den valgte overskrift og teksten under overskriften én overskriftsposition ned i Navigatoren og i dokumentet. For kun at flytte den valgte overskrift og ikke teksten tilknyttet overskriften skal du holde Ctrl nede og så klikke på dette ikon.

Ikon

Kapitel ned

Niveau op

For√łger dispositionsniveauet for den valgte overskrift og overskrifterne, som fremst√•r under overskriften, med √©n. For kun at √łge dispositionsniveauet for den valgte overskrift skal du holde Ctrl nede og s√• klikke p√• dette ikon.

Ikon

Niveau op

Niveau ned

Formindsker dispositionsniveauet for den valgte overskrift og overskrifterne, som fremstår under overskriften, med én. For kun at mindske dispositionsniveauet for den valgte overskrift skal du holde Ctrl nede og så klikke på dette ikon.

Ikon

Niveau ned

√Öbne dokumenter

Oplister navnene på alle åbne tekstdokumenter. For at se indholdet af et dokument i Navigator-vinduet, vælg dokumentets navn på listen. Det aktuelle dokument vist i Navigatoren er markeret med ordet "aktiv" efter dets navn på listen.

Du kan ogs√• h√łjreklikke et element i Navigatoren, v√¶lge Vis, og s√• klikke p√• det dokument, som du vil vise.