Navigator

Viser eller skjuler Navigator, hvorfra du hurtigt kan hoppe til forskellige dele af dit dokument. Du kan ogs√• bruge Navigatoren til at inds√¶tte elementer fra det aktuelle dokument eller andre √•bne dokumenter, og til at administrere hoveddokumenter. For at redigere et element i Navigatoren, h√łjreklik p√• elementet, og v√¶lg s√• en kommando fra genvejsmenuen. Hvis du vil, kan du fastg√łre Navigatoren til kanten af dit arbejdsomr√•de.

For at tilgå denne kommando...

V√¶lg Vis ‚Ėł Navigator.

P√• v√¶rkt√łjslinjen Standard, klik p√•

Ikon

Navigator til/fra

For at √•bne Navigator v√¶lger du Vis ‚Ėł Navigator (F5). For flytte Navigatoren tr√¶kker dens titellinje. For at fastg√łre Navigatoren tr√¶kker du dens titellinje til den venstre, h√łjre eller nederste kant af arbejdsomr√•det. For at frig√łre Navigatoren holder du -tasten ned og dobbeltklikker p√• et gr√•t omr√•de i Navigatoren.

Klik p√• plus-tegnet (+) (eller en pil) ved siden af en kategori i Navigator for at se elementerne i kategorien. For at se antallet af elementer i en kategori, lader du mark√łren sv√¶ve over kategorien i Navigator. For at hoppe til et element i dokumentet, dobbeltklikker du p√• elementet i Navigator.

For at hoppe til det næste eller det foregående element i et dokument bruger du feltet Navigate med til at vælge element-kategorien og klikker så på pilene Op/Ned.

Naviger med

Brug udvalgsboksen til at vælge, hvilken type element, der skal navigeres med knapperne Forrige og Næste.

Forrige

Hop til det forrige element i dokumentet, som angivet i Naviger med.

ikonet Forrige objekt

Forrige element

Næste

Hop til det næste element i dokumentet, som angivet i Naviger med.

ikonet Næste objekt

Næste element

Sidetal

Indtast sidetallet på den side, du vil hoppe til, og tryk så på Enter. Brug rulleknapperne til at navigere.

Indholdsvisning

Skifter mellem visningen af alle kategorier i Navigatoren og den valgte kategori.

Kontekstmenuer bruger et udvalg af kommandoer fra denne hjælpeside. Kommandoerne i en kontekstmenu ændres afhængigt af den valgte kategori eller element.

Ikonet Skift indholdsvisning

Skift indholdsvisning

Ikon

Kategori

Kontekstmenu

Ikonet Overskrifter

Overskrifter

Fold alle sammen/ud Send disposition til udklipsholder, Dispositionsfoldning, Dispositionssporing, Dispositionsniveau

Overskriftselement

Fold alt sammen/ud, Gå til, Vælg, Slet, Træk kapitel frem, Træk kapitel tilbage, Træk et niveau op, Træk et niveau ned, Dispositionsindholdets synlighed, Dispositionssporing, Dispositionsniveau

Ikonet Tabeller

Tabeller

Tabelelementer

G√• til, V√¶lg, Rediger, Slet, Omd√łb

Ikonet Rammer

Rammer

Ikonet Billeder

Billeder

Ikonet OLE-objekter

OLE-objekter

Ikonet Bogmærker

Bogmærker

Ramme, Billede, OLE-objekter, Bogmærke-elementer

G√• til, Rediger, Slet, Omd√łb

Ikonet Sektioner

Sektioner

Sektion-elementer

G√• til, V√¶lg, Rediger, Omd√łb

Ikonet Hyperlinks

Hyperlinks

Hyperlink-elementer

G√• til, Rediger, Slet, Omd√łb

Ikonet Referencer

Referencer

Ikonet Indekser

Indekser

Referencer, Indeks-elementer

Gå til

Ikonet Kommentarer

Kommentarer

Vis alt, Skjul alt, Slet alt

Kommentar-elementer

Gå til, Rediger, Slet

Ikonet Tegningsobjekter

Tegningsobjekter

Tegningsobjekt-elementer

G√• til, Slet, Omd√łb

Alt

Træk-tilstand, Vis

note

En skjult sektion ser gr√• ud i Navigaror og viser teksten "skjult", n√•r du lader musemark√łren sv√¶ve over den.Det samme g√¶lder indholdet i sidehoved og sidefod i Sidetypografier, som ikke bruges i et dokument, ligeledes skjult indhold i tabeller, rammer, grafik, OLE-objkter samt fortegnelser.

Skift mastervisning

Skifter mellem hovedvisning og normalvisning, hvis et hoveddokument er åbent.

Ikonet Slå mastervisning til/fra/

Skift mastervisning

Sidehoved

Flytter mark√łren til sidehovedet, eller fra sidehovedet til dokumenttekstomr√•det.

Ikonet  Sidehoved

Sidehoved

Sidefod

Flytter mark√łren til sidefoden, eller fra sidefoden til dokumenttekstomr√•det.

Ikonet Sidefod

Sidefod

Forankring <-> Tekst

Hopper mellem fodnoteteksten og fodnotens ankerpunkt.

Ikonet Anker <-> Tekst

Forankring <-> Tekst

Sæt påmindelse

Klik her for at inds√¶tte en Kommentar p√• denne mark√łrplacering. Du kan definere op til fem kommentarer, For at hoppe til en kommentar, skal du klikke p√• ikonet Navigation, i vinduet Navigation skal du klikke p√• ikonet kommentar og s√• v√¶lge en af knapperne Forrige eller N√¶ste.

Ikonet Sæt påmindelse

Sæt påmindelse

note

Der hoppes til P√•mindelser i den r√¶kkef√łlge, de er oprettet i. P√•mindelser gemmes ikke, n√•r dokumentet lukkes.

Dispositionsniveau

Ikonet Dispositionsniveau

Overskriftsniveau

Klik p√• dette ikon og v√¶lg s√• antallet af overskriftsdispositionsniveauer, som du vil vise i Navigatorvinduet. Du kan ogs√• bruge denne kommando ved at h√łjreklikke p√• en overskrift i Navigatorvinduet.

1-10

Klik 1 for kun at vise √łverste overskriftsniveau (kapiteloverskrift) i Navigator-vinduet, og 10 for at se alle overskrifterne.

Rulleliste

Viser eller skjulerNavigator -listen.

Ikonet Rulleliste  til/fra

Rulleliste til/fra

Et niveau op

Hæver dispositionsniveauet på den valgte overskrift, og de overskrifter, der forekommer under den, med en. For kun at hæve den valgte overskrifts dispositionsniveau, holder du -tasten nede.

Ikonet Et niveau op

Niveau op

Et niveau ned

Sænker dispositionsniveauet på den valgte overskrift, og de overskrifter, der forekommer under den, med en. For kun at sænke den valgte overskrifts dispositionsniveau, holder du -tasten nede.

Ikonet Et niveau ned

Niveau ned

Ryk kapitel frem

Flytter den valgte overskrift, og teksten under denne overskrift, en overskriftsplacering frem i Navigatoren og i dette dokument. For kun at flytte den valgte overskrift og ikke teksten, der er knyttet til overskriften et niveau op, holder du -tasten ned og klikker på dette ikon.

ikonet Et Kapitel op

Kapitel op

Flyt kapitel nedad

Flytter den valgte overskrift og teksten under den, en overskriftsplacering ned i Navigatoren og i dokumentet. For kun at flytte den valgte overskrift, og ikke den tekst, der er knyttet til den overskrift, holder du -tasten ned og klikker så på dette ikon.

ikonet Et kapitel ned

Kapitel ned

tip

For hurtigt at omorganisere overskrifter og deres tilknyttede tekster i dit dokument, kan du vælge kategorien "Overskrifter" på listen, og så klikke på ikonet Indholdsvisning. Nu kan du bruge træk og slip til at omorganisere indholdet.

Træk-tilstand

Sætter træk-og-slip indstillingerne for indsættelse af punkter fra Navigatoren i et dokument, for eksempel som et hyperlink. Klik på dette ikon og vælg så indstillingen som du vil bruge.

Ikonet Træk-tilstand

Træktilstand

Indsæt som hyperlink

Opretter et hyperlink, når du trækker og slipper et element ind i det aktuelle dokument. Klik på hyperlinket i dokumentet for at hoppe til elementet, som hyperlinket peger på.

Indsæt som kæde

Indsætter det valgte element som en kæde der, hvor du trækker og slipper i det aktuelle dokument. Tekst bliver indsat som beskyttede sektioner. Indholdet af kæden bliver automatisk opdateret, når kilden bliver ændret. For at opdatere kæderne manuelt i et dokument, vælg Funktioner - Opdater - Kæder. Du kan ikke oprette kæder for grafik, OLE-objekter, referencer og indekser.

Indsæt som kopi

Indsætter en kopi af det valgte element der, hvor du trækker og slipper i det aktuelle dokument. Du kan ikke trække og slippe kopier af grafik, OLE-objekter, referencer eller indeks.

√Öbn dokumenter

Oplister navnene på alle åbne tekstdokumenter. For at se indholdet af et dokument i Navigator-vinduet, vælg dokumentets navn på listen. Det aktuelle dokument vist i Navigatoren er markeret med ordet "aktiv" efter dets navn på listen.

Du kan ogs√• h√łjreklikke et element i Navigatoren, v√¶lge Vis, og s√• klikke p√• det dokument, som du vil vise.

Dispositionssporing

Indstil Navigators tilstand for dispositionssporing. Denne funktionalitet g√¶lder kun dispositionselementer under Overskrifter i Navigator-rammen Indholdsvisning. For at se, aktivere eller √¶ndrre tilstanden, h√łjreklikker du p√• Overskrifter eller p√• et element under Overskrifter og v√¶lger Dispositionssporing. Den valgte tilstand anvendes p√• hele dokumentet.

I Standard- og Fokus-tilstand, v√¶lger Navigator automatisk den n√¶rmeste overskrift foran mark√łrens aktuelle placering i dokumentet.

I Standard-tilstand √¶ndres visningen af dispositionsindf√łrsler i Navigator aldrig, der v√¶lges udelukkende en dispositionsindf√łrsel.

I Fokus-tilstand viser Navigator kun overskrifter p√• det valgte dispositionsniveau i relation til det n√¶ste h√łjere dispositionsniveau. Hvis der for eksempel er valgt en niveau 2-overskrift, vises alle niveau 2-overskrifter under den samme niveau 1-overskrift, mens eventuelle niveau 3-10-overskrifter (under den samme niveau 1-overskrift) er foldet sammen. Andre overskrifter, der ikke under den samme niveau 1-overskrift, er ogs√• foldet sammen.

Vælg Fra for at deaktivere Dispositionssporing.