Formater

Denne menu indeholder de nødvendige kommandoer til at formatere formler.

Skrifttyper

Angiver skrifttyperne, som anvendes til elementerne i en formel.

Skriftstørrelse

Brug denne dialog til at angive skriftstørrelser til din formel. Vælg en basisstørrelse hvorefter alle elementer i formlen bliver skaleret i forhold til denne basis.

Afstand

Brug denne dialog til at bestemme afstanden mellem elementerne i en formel. Afstanden angives som en procentdel af den basisstørrelse, der er valgt under Formater - Skriftstørrelse.

Justering

Du kan angive justeringen af formler med flere linjer samt formler med flere elementer i en linje. Opret formler med flere linjer ved at indtaste kommandoen NEWLINE i vinduet Kommandoer.

Teksttilstand

Skifter til eller fra teksttilstand, hvor formler bliver vist med den samme højde som en tekstlinje.