Vis

S√¶tter visningsskala og definerer, hvfilke elementer, du √łnsker synlige. De fleste af de kommandoer, du kan skrive ind i vinduet Kommandoer, kan ogs√• tilg√•s med et museklik, hvis du allerede har √•bnet ruden Elementer med Vis ‚Ėł Elementer.

Målestok

Reducerer eller forst√łrrer sk√¶rmvisningen af LibreOffice

Forst√łr

For√łger formlens visningsgrad med 25%. Den aktuelle Zoomfaktor vises p√• statuslinjen. Et udvalg af tilg√¶ngelige zoom-indstillinger kan tilg√•s gennem kontekstmenuen. Kontekstmenuen p√• arbejdsfladen indeholder ogs√• zoom-kommandoer.

Formindsk

Formindsker formlens visningsgrad med 25%. Den aktuelle Zoomfaktor vises på statuslinjen. Et udvalg af tilgængelige zoom-indstillinger kan tilgås gennem kontekstmenuen. Kontekstmenuen på arbejdsfladen indeholder også zoom-kommandoer.

Vis alle

Viser hele formlen i det st√łrst mulige format, hvor alle elementer er med. Formlen formindskes eller forst√łrres, s√•dan at alle formelelemeter kan vises p√• arbejdsfladen. Den aktuelle zoomfaktor vises p√• statuslinjen. Et udvalg af tilg√¶ngelige zoom-indstillinger kan tilg√•s gennem kontekstmenuen. Kontekstmenuen p√• arbejdsfladen indeholder ogs√• zoom-kommandoer. Zoom-kommandoer og ikoner er kun tilg√¶ngelige i Math-dokumenter og ikke i indlejrede Math-objekter.

Opdater

Denne kommando opdaterer formlen i dokumentvinduet.

Ændringer i vinduet Kommandoer opdateres automatisk hvis AutoOpdater visning er aktiveret.

Autoopdater visning

Opdaterer automatisk en ændret formel. Hvis du ikke vælger denne mulighed, vil formlen kun blive opdateret, når du vælger Vis - Opdater eller trykker på F9.

Elementer

Dette er en liste med operatorer, funktioner, symboler og formateringer, som kan indsættes i formlen.

Statuslinje

Viser eller skjuler statuslinjen ved den nederste kant af vinduet.

Fuldskærm

Viser eller skjuler menuerne og v√¶rkt√łjslinjerne i Writer eller Calc. For at forlade fuldsk√¶rmstilstand skal du klikke p√• knappen Fuldsk√¶rm eller trykke p√• Esc-tasten.