Vis

S√¶tter visningsforholdet og definerer hvilke elementer du √łnsker skal v√¶re synlige. De fleste kommandoer som du kan indtaste i vinduet Kommandoer kan ogs√• tilg√•s med musen hvil du har √•bnet Elementer med Vis - Elementer.

Målestok

Reducerer eller forst√łrrer sk√¶rmvisningen af LibreOffice

Forst√łr

For√łg visningsfaktoren for formlen med 25%. Den aktuelle zoomfaktor vises i statuslinjen. Et udvalg af zoommuligheder er tilg√¶ngelig i h√łjreklikmenuen. H√łjreklikmenuen i arbejdsomr√•det best√•r ogs√• af forskellige muligheder for at zoome.

Formindsk

Begr√¶ns visningsskalaen af formler med 25%. Zoomfaktoren vises i statuslinjen. Et udvalg af mulige zoommuligheder er tilg√¶ngelig gennem h√łjreklikmenuen. H√łjreklikmenuen i arbejdsomr√•det indeholder ogs√• mulighed for at zoome.

Vis alle

Viser hele formlen st√łrst muligt, s√• alle elementer er inkluderet. Formlen reduceres eller forst√łrres s√• alle formelelementer kan vises i arbejdsomr√•det. Den nuv√¶rende zoomfaktor vises p√• statuslinjen. Et udvalg af zoom-muligheder kan ses gennem kontekstmenuen. Kontekstmenuen i arbejdsomr√•det indeholder ogs√• zoom-kommandoer. Zoom-kommandoer og ikoner er kun tilg√¶ngelige i Math-dokumenter, ikke i indlejrede Math-objekter.

Opdater

Denne kommando opdaterer formlen i dokumentvinduet.

Ændringer i vinduet Kommandoer opdateres automatisk hvis AutoOpdater visning er aktiveret.

Autoopdater visning

Opdaterer automatisk en ændret formel. Hvis du ikke vælger denne mulighed, vil formlen kun blive opdateret, når du vælger Vis - Opdater eller trykker på F9.

Elementer

Dette er en liste med operatorer, funktioner, symboler og formateringer, som kan indsættes i formlen.

Statuslinje

Viser eller skjuler statuslinjen ved den nederste kant af vinduet.

Fuldskærm

Viser eller skjuler menuerne og v√¶rkt√łjslinjerne i Writer eller Calc. For at forlade fuldsk√¶rmstilstand skal du klikke p√• knappen Fuldsk√¶rm eller trykke p√• Esc-tasten.