Velkommen til LibreOffice Math Hjælp

Ekstern video

Accepter venligst denne video. Ved at acceptere vil du tilgå indhold fra YouTube, en tjeneste leveret af en ekstern tredjepart.

YouTubes retningslinjer for personbeskyttelse

Hvordan man arbejder med LibreOffice Math

Instruktioner i brug af LibreOffice Math

Funktionalitet i LibreOffice Math

Referencetabeller for formler

Elementer

LibreOffice Math eksempler

Her følger en liste med eksempler på formler i LibreOffice Math.

Eksempler på Kemiske formler

Menuer, værktøjslinjer og taster i LibreOffice Math

Menuer

Værktøjslinjer

Genvejstaster for formler

Kast et blik på www.dmaths.org og se et sæt supplerende Math-ikoner og -makroer til LibreOffice.

Hjælp om Hjælp

Hjælpen henviser til standardindstillingerne for programmet på et standardsystem. Beskrivelser af farver, musehandlinger eller andre elementer som kan ændres af indstillingerne, kan derfor afvige for dit program og system.