Indsætte parenteser

Er det muligt i LibreOffice Math at vise enkeltstående parenteser, så afstanden mellem dem kan vælges frit?

Du kan indsætte individuelle parenteser ved at bruge "left" og "right", men afstanden imellem parenteserne vil ikke være fast, da de bliver tilpasset til argumentet. Ikke desto mndre er der en måde at vise parenteser, så afstanden imellem dem er fast. For at opnå dette skal du placere en "\" (bagvendt skråstreg) før parentesen. Disse parenteser opfører sig som ethvert andet symbol og justeringen er den samme som for andre symboler:

left lbrace x right none

size *2 langle x rangle

size *2 { \langle x \rangle }