Genvejstaster for formler

Dette afsnit indeholder en liste af de genvejstaster, der er specielle for oprettelse af formler.

De generelle genvejstaster i LibreOffice kan også bruges.

Genvejstaster for formel-funktioner

De følgende genvejstaster svarer til kommandoer i menuerne Rediger og Vis.

F3

Næste fejl

Skift+F3

Forrige fejl

F4

Næste mærke (pladsholder)

Skift+F4

Forrige mærke (Pladsholder)

F9

Opdater

Navigation i panelet Elementer

Venstre eller højre pil

Flyt til venstre eller til højre til den næste kategori eller funktion.

Enter-tast

Vælger en kategori (i kategoriområdet af udvalgsvinduet) eller indsætter en funktion i vinduet Kommandoer (i funktionsområdet af udvalgsvinduet).

Tab

Hop fra første kategoripunkt til den første funktion i kategorien.

Skift+Tabulator

Hop fra det sidste kategoripunkt til sidste funktion i kategorien.