Justering

Du kan angive justeringen af formler med flere linjer samt formler med flere elementer i en linje. Opret formler med flere linjer ved at indtaste kommandoen NEWLINE i vinduet Kommandoer.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Juster

Justering

Vandret

Angiver typen af vandret justering for formler med flere linjer.

Venstre

Venstrejusterer de valgte dele af en formel.

Tipikon

Tekst er altid venstrejusteret.

Centreret

Centrerer dele af en formel.

Højre

Højrejusterer dele af en formel.

Standard

Klik her for at gemme dine ændringer som standardindstillingerne for nye formler. For en sikkerheds skyld bliver du bedt om at bekræfte dette før der gemmes nogen ændringer.

Gem standard