LibreOffice Math eksempler

Her følger en liste med eksempler på formler i LibreOffice Math.

Symboler med indeks

Følgende eksempel forklarer, hvordan man opretter symboler med indekser i LibreOffice Math. Du kan kopiere dette eksempel til vinduet Kommandoer ved at bruge udklipsholderen og bruge det i din egen formel.

Symboler med indeks

Her er et andet eksempel på at lave symboler med indekser i LibreOffice Math. Du kan kopiere dette eksempel til vinduet Kommandoer ved at bruge udklipsholderen og bruge det i din egen formel.

Symboler med indeks

Et tredje eksempel på at bruge LibreOffice Math til at lave symboler med indekser er vist nedenunder. Du kan kopiere eksemplet til udklipsholderen og bruge det i din egen formel i vinduet Kommandoer.

Matrix

Her er et eksempel på, hvordan man opretter en matrix med LibreOffice Math. Hvis du vil bruge eksemplet i din egen formel, kan du kopiere det til vinduet Kommandoer ved brug af udklipsholderen.

Matrix med varierende skriftstørrelser

Her er et eksempel på, hvordan man opretter en matrix med varierende skriftstørrelser i LibreOffice Math. Du kan kopiere dette eksempel til vinduet Kommandoer ved at bruge udklipsholderen og bruge det i din egen formel.

Matrix med fed skrift

Her er et eksempel på, hvordan man opretter en matrix med fed skrift LibreOffice Math. Du kan kopiere dette eksempel til vinduet Kommandoer ved at bruge udklipsholderen og bruge det i din egen formel.

Funktioner

Her er et eksempel på, hvordan man opretter funktioner med LibreOffice Math. Hvis du vil bruge eksemplet i din egen formel kan du kopiere det til vinduet Kommandoer ved at bruge udklipsholderen.

Kvadratrod

Her er et eksempel på, hvordan man opretter en kvadratrod med LibreOffice Math. Hvis du vil bruge eksemplet i din egen formel kan du kopiere det til vinduet Kommandoer ved at bruge udklipsholderen.

Integral og Sumområder, Skriftstørrelse

Her er et eksempel på hvordan du kan bruge forskellige skrifttyper og skriftstørrelser i en formel i LibreOffice Math.

Attributter

Dette afsnit indeholder et eksempel på, hvordan du kan bruge forskellige attributter i en formel i LibreOffice Math.

Støt os venligst!