Formater

Indeholder kommandoer til formatering af udseendet og indholdet af dit dokument.

Tekst

Åbner en undermenu, hvor du kan vælge kommandoer til tekstformatering.

Nulstil direkte formatering

Fjerner direkte formatering og formatering efter tegntypografier fra markeringen.

Tegn

Ændrer skrifttypen og skrifttypens formatering for de valgte tegn.

Afsnit

Ændrer formatet som for eksempel indrykning og justering for det aktuelle afsnit.

Punktopstilling

Tilføjer nummerering eller punkttegn til det aktuelle afsnit, og lader dig redigere formatet af nummereringen eller punkttegnene i punktopstillingen.

Placering og størrelse

Ændrer størrelse, flytter, roterer eller hælder det markerede objekt.

Streg

Sætter formateringsindstillingerne for den valgte streg.

Flade

Sætter udfyldningsegenskaber for det valgte tegneobjekt.

Tekst

Sætter egenskaber for layoutet og forankring for tekst i den valgte tegning eller det valgte tekstobjekt.

Diasdesign

Viser dialogen Tilgængelige masterdias, hvor du kan vælge et layout-skema til den aktuelle side. Ethvert objekt på diasdesgnet indsættes bag objekter på det aktuelle dias.

Diaslayout

Ă…bner en undermenu med diaslayout.

Interaktion

Definerer hvordan det markerede objekt opfører sig, når du klikker på det under en præsentation.

Grupper

Grupper holder valgte objekter sammen, sĂĄ de kan flyttes eller formateres som et enkelt objekt.