Rediger

Denne menu indeholder kommandoer til at redigere indholdet i det aktuelle dokument.

Fortryd

Omgør den sidste kommando eller den sidste indtastning, som du har lavet. For at vælge den kommando, som du vil omgøre, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fortryd på værktøjslinjen Standard.

Gendan

Omvender handlingen for den sidste Fortryd-kommando. For at vælge det Fortryd-trin, som du vil gendanne, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Gendan på Standard-linjen.

Gentag

Gentager den sidste kommando. Denne kommando er tilgængelig i Writer og Calc.

Klip

Fjerner og kopierer markeringen til udklipsholderen.

Kopier

Kopier markeringen til udklipsholderen.

Sæt ind

Indsætter indholdet af udklipsholderen hvor markøren er placeret, og erstatter al valgt tekst eller alle valgte objekter.

Indsæt speciel

Indsætter udklipsholderens indhold i den aktuelle fil i et format, du kan angive.

Find

Viser eller skjuler værktøjslinjen Find for at søge efter tekst eller navigere rundt i dokumentet efter element.

Marker alt

Markerer hele indholdet af den aktuelle fil, ramme eller tekstobjekt.

Søg og erstat

Finder eller erstatter tekst eller formater i det aktuelle dokument.

Dupliker

Laver en eller flere kopier af et markeret objekt.

Punkter

SlĂĄr tilstanden Rediger punkter til og fra.

Klæbepunkter

Slår tilstanden Rediger klæbepunkter til og fra.

Hyperlink

Åbner en dialogboks, der gør det muligt at oprette og redigere hyperlinks.

Felter

Redigerer egenskaberne for et indsat felt.

Slet dias

Sletter det aktuelle dias eller den aktuelle side.

Links

Du kan ændre eller fjerne ethvert link til eksterne filer i det aktuelle dokument. Du kan også opdatere indholdet af den aktuelle fil til den senest gemte version af den linkede eksterne fil. Denne kommando gælder ikke hyperlinks og er ikke tilgængelig, hvis det aktuelle dokument ikke indeholder links til andre filer.

Objekt

Lader dig redigere det valgte objekt i din fil, som du indsatte med kommandoen Indsæt - Objekt.