Funktionalitet i LibreOffice Impress

LibreOffice Impress lader dig oprette professionelle præsentationer, som kan inkludere diagrammer, tegneobjekter, tekst, multimedie og et udvalg af andre elementer. Hvis du vil, kan du endda importere og ændre Microsoft PowerPoint-præsentationer.

For skærmpræsentationer er animation, diasovergange og multimedia nogle af de teknikker, som du kan bruge til at gøre din præsentation mere spændende.

Oprettelse af vektorgrafik

Mange af værktøjerne for oprettelse af vektorgrafik i LibreOffice Draw er tilgængelige i LibreOffice Impress.

Oprettelse af dias

LibreOffice Impress giver dig skabeloner til at oprette dias med et professionelt udseende.

Du kan også tildele et antal dynamiske effekter til dine dias, herunder animation og overgangseffekter.

Oprettelse af præsentationer

Flere visninger eller sider er tilgængelige, når du designer en præsentation. Diassortering viser for eksempel et overblik over dine dias i miniatureformular, mens uddelingskopier indeholder både dias og tekst, som du vil uddele til tilhørerne.

LibreOffice Impress lader dig også øve timingen på din præsentation.

Udgivelse af præsentationer

Du kan udgive dine dias på skærmen som uddelingskopier eller som HTML-dokumenter.

Afholde præsentationer

LibreOffice Impress giver dig valget mellem at afvikle en præsentation automatisk eller manuelt.