Dispositionslinje

I Dispositionsvisning indeholder værktøjslinjen Disposition de hyppigst anvendte redigeringsværktøjer. Klik på pilen ved siden af et ikon for at åbne en værktøjslinje, som indeholder yderligere kommandoer.

Zoom

Reducerer eller forstørrer skærmvisningen for det aktuelle dokument. Klik på pilen ved siden af ikonet for at åbne Zoom værktøjslinjen.

Ikon

Zoom (LibreOffice Impress i Dispositions- og Diasvisning)

Første niveau

Skjuler alle overskrifterne for diassene i den aktuelle præsentation undtagen titlerne for diassene. Skjulte overskrifter vises med en sort linje foran en diastitel. For at vise overskrifterne, klik på ikonet Alle niveauer.

ikonet Første niveau.

Første niveau

Alle niveauer

Viser de skjulte overskrifter for diassene i den aktuelle præsentation. For at skjule alle overskrifterne i den aktuelle præsentation undtagen diastitlerne skal du klikke på ikonet Første niveau.

ikonet Alle niveauer

Alle niveauer

Skjul underpunkter

Skjuler underoverskrifterne for en valgt overskrift. Skjulte underoverskrifter bliver indikeret med en sort linje foran en overskrift. For at vise underoverskrifterne skal du klikke pĂĄ ikonet Vis underpunkter.

ikonet Skjul underpunkter

Skjul underpunkter

Vis underpunkter

Viser de skjulte underoverskrifter for en valgt overskrift. For at skjule underoverskrifter for en valgt overskrift, klik pĂĄ ikonet Skjul underpunkter.

ikonet Vis underpunkter

Vis underpunkter

Formatering til/fra

Viser eller skjuler tegnformateringen for diasoverskrifterne. For at ændre tegnformateringen for en overskrift skal du åbne vinduet Typografier og formatering, højreklikke på en typografi og så vælge Modificer.

Ikon

Formatering til/fra

Sort-hvid

Viser dine dias i kun sort og hvid.

Ikon

Sort-hvid

Præsentation

Begynder din præsentation.

ikonet Præsentation

Præsentation

Støt os venligst!