Statuslinje

Statuslinjen viser information om dit dokument, inklusiv det aktuelt valgte objekt. Nogle elementer på statuslinjen kan du dobbeltklikke på for at åbne et relateret dialogvindue.

Aktuel størrelse

Viser X- og Y-koordinaterne for markøren, og størrelsen på det valgte objekt.

Målestok

Angiver den aktuelle zoomfaktor for visningen af siden.

Dokumentændring

Hvis der ikke allerede er gemt ændringer, vises en "*" i dette felt på Status-linjen. Dette gælder også nye, endnu ikke gemte dokumenter.

Aktuelt dias/niveau

Viser det aktuelle diasnummer efterfulgt af det samlede antal dias.

Aktuel sidetypografi

Viser den aktuelle Sidetypografi. Dobbeltklik for at redigere typografien, højreklik for at vælge en anden typografi.