Statuslinje

Statuslinjen viser information om dit dokument, inklusiv det aktuelt valgte objekt. Nogle elementer pĂĄ statuslinjen kan du dobbeltklikke pĂĄ for at ĂĄbne et relateret dialogvindue.

Aktuel størrelse

Viser X- og Y-koordinaterne for markøren, og størrelsen på det valgte objekt.

MĂĄlestok

Angiver den aktuelle zoomfaktor for visningen af siden.

Dokumentændring

Hvis ændringer i dokumentet endnu ikke er gemt, vises en * i dette felt på Status-linjen. Dette gælder også nye, endnu ikke gemte dokumenter.

Aktuelt dias/niveau

Viser det aktuelle diasnummer efterfulgt af det samlede antal dias.

Aktuel sidetypografi

Viser den aktuelle Sidetypografi. Dobbeltklik for at redigere typografien, højreklik for at vælge en anden typografi.