Konvertering af bitmapbilleder til vektorgrafik

Vektorgrafik kan ændre størrelse uden at miste kvalitet af grafikken. I LibreOffice Draw og Impress kan du konvertere et bitmap billede til vektorgrafik.

1. Marker bitmapbilledet som du vil konvertere.

2. Gør et af følgende:

I LibreOffice Draw, vælger du Figur - Konverter - Til polygon.

I LibreOffice Impress, højreklik på objektet, og vælg så Konverter - Til polygon.

3. Definer konverteringsindstillingerne for billedet, og klik så på OK. Se Konverter til polygon for en beskrivelse af konverteringsindstillingerne.