Tidtagning på diasskift

LibreOffice hjælper dig med at finde det rette tidspunkt for automatiske diasskift.

Forbered diassene. Start visningen ved at bruge et specielt ikon, fortæl dit publikum det du vil fortælle til det første dias, ryk så frem til det næste dias og så videre. LibreOffice registrerer skærmtiden for hvert dias, så næste gang du afspiller præsentationen med automatiske diasskift, vil timingen være, som den blev registreret.

For at optage en præsentation med tidtagning

1. Åbn en præsentation og skift til visningen Diassortering.

2. Start visningen med ikonet Præsentation med tidtagning Ikon i Diasvisningslinjen. Du ser det første dias og et ur i det nederste hjørne.

3. Når det er tid til at gå til det næste dias, klik på stopuret. For at beholde standardindstillingen for dette dias skal du klikke på diasset, men ikke på stopuret. Fortsæt således med alle dias i din præsentation.

4. LibreOffice har registreret visningstiden for hvert dias. Gem din præsentation.

5. Hvis du vil have hele præsentationen til automatisk gentagelse, åbn menuen Præsentation - Præsentationsindstillinger. Klik Løkke og gentag efter og OK.