Impress Fotoalbum

Indsætter et fotoalbum i din præsentation.

Et Impress fotoalbum er en hurtig måde at indsætte flere billeder i en præsentation og oprette et dokument der er velegnet til at vises kontinuert som et multimediashow.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Indsæt – Medier – Fotoalbum.

Dialogen impress Fotoalbum

Indsæt et fotoalbum i din præsentation

1. Åbn en eksisterende eller tom præsentation.

2. GĂĄ til det dias der gĂĄr forud for dit fotoalbum.

3. Vælg Indsæt – Medier – Fotoalbum.

4. Klik Tilføj i Opret Fotoalbum dialogen.

5. Find filerne, som du vil indsætte.

Noteikon

Hvis der er flere billeder i den samme mappe, kan du vælge en gruppe af dem med Skift eller -keys, mens du klikker på deres filnavne.

6. Klik Åbn for at tilføje filer til Fotoalbummet.

Tipikon

Klik pĂĄ et filnavn for at vise det i ForhĂĄndsvisnings-omrĂĄdet

7. Vælg et antal billeder pr dias i Dias layout rullelisten.

8. Marker Tilføj tekst til hvert dias afkrydsningsfelt om nødvendigt, for at indsætte et tekstfelt for teksten.

9. Marker Behold størrelsesforhold afkrydsningsfelt, for at undgå forvrængning af billeder der indsættes i dias. Billedet vil være fuldt indeholdt i diasset.

10. Marker Fyld skærm for at få billedet til at fylde hele præsentationsskærmen. Det endelige billede kan være større end diasset.

11. Marker Link billeder for at skabe et link billedets placering i dit filsystem eller internettet. Dette valg vil ikke indlejre billederne i din præsentation.

12. Klik på Indsæt dias.

warning

Klik på Fortryd vil ikke slette et foto album. Højreklik på diassene i diaspanelet og vælg Slet dias for at slette dias.