Animering af diasovergange

Du kan anvende en speciel effekt, som afspilles, nĂĄr du viser et dias.

Tildele en overgangseffekt til et dias

1. I Normal visning, marker det dias, som du vil tilføje overgangseffekten til.

2. I panelet Opgaver, klik Diasovergang.

3. Vælg en diasovergang fra listen.

Du kan forhĂĄndsvise overgangseffekten i dokumentetvinduet.

Noteikon

På Diaspanelet vises et ion ved siden af forhåndsvisningen af de dias, som har en diasovergang. Når du præsenterer diasshowet med Præsentationskonsollen, , viser et ikon, at det næste dias har en diasovergang.

Tildele den samme overgangseffekt til mere end et dias

1. I visningen Diassortering skal du vælge de dias, som du vil føje overgangseffekten til.

Hvis du vil, kan du bruge værkstøjlinjen Zoom ikonet Zoom for at ændre forstørrelsen af diassene.

2. I opgavepanelet, klik pĂĄ Diasovergang.

3. Vælg en diasovergang fra listen.

For at se overgangseffekten til et dias skal du klikke pĂĄ det lille ikon under diasset pĂĄ Diaspanelet.

For at fjerne en overgangseffekt

1. I visningen Diassortering skal du vælge de dias, som du vil fjerne overgangseffekten fra.

2. Vælg Ingen overgang i rullelisten i panelet Opgaver.