Forbindelser

Icon Connector

Forbindelse

√Öbn v√¶rkt√łjslinjen Forbindelser, hvor du kan f√łje forbindelser til objekter i det aktuelle dias. En forbindelse er en linje, som forbinder objekter og forbliver vedh√¶ftet, n√•r objekterne flyttes. Hvis du kopierer et objekt med en forbindelse, kopieres forbindelsen ogs√•.

Der er fire typer af forbindelseslinjer:

  1. Standard (90-graders b√łjninger)

  2. Linje (to b√łjninger)

  3. Lige

  4. Kurvet

N√•r du klikker p√• en konnektor og flytter musemark√łren over et fyldt objekt eller til kanten af et objekt, der ikke er fyldt, vises kl√¶bepunkterne. Et kl√¶bepunkt er et fast punkt, hvor du kan fastg√łre en forbindelseslinje. Du tilf√łje brugertilpassede kl√¶bepunkter til et objekt.

For at tegne en forbindelseslinje, klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt, og slip så. Du kan også trække til en tom del af dit dokument og klikke. Den ikke vedhæftede afslutning af forbindelsen er fastlåst, indtil du trækker afslutningen til et andet sted.

Forbindelse

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders b√łjninger. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt og slip s√•.

Icon Connector

Forbindelse

Forbindelse indledt med pilespids

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders vinkler og en pil ved startpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip så.

Icon Connector Starts with Arrow

Forbindelse indledt med pilespids

Forbindelse afsluttet med pilespids

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders vinkler og en pil ved slutpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Connector Ends with Arrow

Forbindelse afsluttet med pilespids

Forbindelse med pilespidser

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders vinkler og pile i begge ender. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt, derefter slip.

Icon Connector with Arrows

Forbindelse med pilespidser

Forbindelse indledt med cirkel

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders vinkler og en cirkel ved startpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Connector Starts with Circle

Forbindelse indledt med cirkel

Forbindelse afsluttet med cirkel

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders vinkler og en cirkel ved slutpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Connector Ends with Circle

Forbindelse afsluttet med cirkel

Forbindelse med cirkler

Tegner en forbindelse med en eller flere 90-graders vinkler og cirkler i begge ender. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Connector with Circles

Forbindelse med cirkler

Linjeforbindelse

Tegner en forbindelse, som b√łjer t√¶t p√• et kl√¶bepunkt. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt og slip. Klik p√• forbindelsen og tr√¶k i b√łjningspunktet for at justere l√¶ngden af linjesegmentet mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt.

Icon Line Connector

Linjeforbindelse

Linjeforbindelse indledt med pilespids

Tegner en forbindelse, som starter med en pil og b√łjer t√¶t ved et kl√¶bepunkt. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt og slip. Klik p√• forbindelsen og tr√¶k i b√łjningspunktet for at justere l√¶ngden af linjestykket mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt.

Icon Line Connector Starts with Arrow

Linjeforbindelse indledt med pilespids

Linjeforbindelse afsluttet med pilespids

Tegner en forbindelse, som slutter med en pil og b√łjer t√¶t ved et kl√¶bepunkt. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt, og slip. For at justere l√¶ngden af linjesegmentet mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt, klik p√• forbindelsen og tr√¶k i b√łjningspunktet.

Icon Line Connector Ends with Arrow

Linjeforbindelse afsluttet med pilespids

Linjeforbindelse med pilespidser

Tegner en forbindelse, som b√łjer t√¶t ved et kl√¶bepunkt og har pile i begge ender. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt, og slip. For at justere l√¶ngden af linjesegmentet mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt, klik p√• forbindelsen og tr√¶k i b√łjningspunktet.

Icon Line Connector with Arrows

Linjeforbindelse med pilespidser

Linjeforbindelse indledt med cirkel

Tegner en forbindelse, som starter med en cirkel og b√łjer t√¶t ved et kl√¶bepunkt. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt, og slip. For at justere l√¶ngden af linjesegmentet mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt, klik p√• forbindelsen og tr√¶k i b√łjningspunktet.

Icon Line Connector Starts with Circle

Linjeforbindelse indledt med cirkel

Linjeforbindelse afsluttet med cirkel

Tegner en forbindelse, som slutter med en cirkel og b√łjer t√¶t ved et kl√¶bepunkt. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt og slip. For at justere l√¶ngden af linjesegmentet mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt skal du klikke p√• forbindelsen og tr√¶kke i b√łjningspunktet.

Icon Line Connector Ends with Circle

Linjeforbindelse afsluttet med cirkel

Linjeforbindelse med cirkler

Tegner en forbindelse, som b√łjer t√¶t ved et kl√¶bepunkt og har cirkler i begge ender. Klik p√• et kl√¶bepunkt p√• et objekt, tr√¶k til et kl√¶bepunkt p√• et andet objekt, og slip. For at justere l√¶ngden af linjesegmentet mellem et b√łjningspunkt og et forbindelsespunkt, klik p√• forbindelsen og tr√¶k i b√łjningspunktet.

Icon Line Connector with Circles

Linjeforbindelse med cirkler

Lige forbindelse

Tegner en lige forbindelseslinje. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector

Lige forbindelse

Lige forbindelse indledt med pilespids

Tegner en lige forbindelseslinje med en pil ved startpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector Starts with Arrow

Lige forbindelse indledt med pilespids

Lige forbindelse afsluttet med pilespids

Tegner en lige forbindelseslinje med en pil ved slutpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector Ends with Arrow

Lige forbindelse afsluttet med pilespids

Lige forbindelse med pilespidser

Tegner en lige forbindelseslinje med pile i begge ender. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector with Arrows

Lige forbindelse med pilespidser

Lige forbindelse indledt med cirkel

Tegner en lige forbindelseslinje med en cirkel ved startpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector Starts with Circle

Lige forbindelse indledt med cirkel

Lige forbindelse afsluttet med cirkel

Tegner en lige forbindelseslinje med en cirkel ved slutpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector Ends with Circle

Lige forbindelse afsluttet med cirkel

Lige forbindelse med cirkler

Tegner en lige forbindelseslinje med cirkler i begge ender. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Straight Connector with Circles

Lige forbindelse med cirkler

Kurveforbindelse

Tegner en kurveforbindelse. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector

Kurveforbindelse

Kurveforbindelse indledt med pilespids

Tegner en kurveforbindelse med en pil ved startpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector Starts with Arrow

Kurveforbindelse indledt med pilespids

Kurveforbindelse afsluttet med pilespids

Tegner en kurveforbindelse med en pil ved slutpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector Ends with Arrow

Kurveforbindelse afsluttet med pilespids

Kurveforbindelse med pilespidser

Tegner en kurveforbindelse med pile i begge ender. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector with Arrows

Kurveforbindelse med pilespidser

Kurveforbindelse indledt med cirkel

Tegner en kurveforbindelse med en cirkel ved startpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector Starts with Circle

Kurveforbindelse indledt med cirkel

Kurveforbindelse afsluttet med cirkel

Tegner en kurveforbindelse med en cirkel ved slutpunktet. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector Ends with Circle

Kurveforbindelse afsluttet med cirkel

Kurveforbindelse med cirkler

Tegner en kurveforbindelse med cirkler i begge ender. Klik på et klæbepunkt på et objekt, træk til et klæbepunkt på et andet objekt og slip.

Icon Curved Connector with Circles

Kurveforbindelse med cirkler

St√łt os venligst!