Rektangler

Ved hjælp af værktøjslinjen Tilpas kan du tilføje værktøjslinjen Ældre rektangler

Oprette runde hjørner

Rektangel

Tegner et udfyldt rektangel, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af rektanglet, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et kvadrat, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Rektangel

Kvadrat

Tegner et udfyldt kvadrat, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af kvadratet, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et rektangel, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Kvadrat

Afrundet rektangel

Tegner et afrundet rektangel med en udfyldning, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af det afrundede rektangel, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et afrundet kvadrat, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Afrundet rektangel

Afrundet kvadrat

Tegner et afrundet kvadrat med en udfyldning, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik hvor du vil placere et hjørne af det afrundede kvadrat, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et afrundet rektangel, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Afrundet kvadrat

Rektangel, uden fyld

Tegner et tomt rektangel, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af rektanglet, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et kvadrat, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Rektangel, uden fyld

Kvadrat, uden fyld

Tegner et tomt kvadrat, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af firkanten, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et rektangel, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Kvadrat, uden fyld

Afrundet rektangel, uden fyld

Tegner et tomt afrundet rektangel, der hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af det afrundede rektangel, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et afrundet kvadrat, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Afrundet kvadrat, uden fyld

Afrundet kvadrat, uden fyld

Tegner et tomt afrundet kvadrat hvor du trækker i det aktuelle dokument. Klik der, hvor du vil placere et hjørne af det afrundede kvadrat, og træk til den størrelse, som du ønsker. For at tegne et afrundet rektangel, skal du holde Skift nede, mens du trækker.

Ikon

Afrundet kvadrat, uden fyld

Støt os venligst!